BILETE

Participarea la jocurile Murder Corporation este posibilă doar pe bază de bilet, cumpărat pentru una din datele anunțate mai jos (sau pe pagina de Facebook) ca zi de reprezentații. Reprezentațiile vor fi anunțate la începutul fiecărei luni, atât pe website (în secțiunea de mai jos) cât și pe pagina de Facebook.

Biletul poate fi procurat exclusiv de la sediile The Codex, LOCKEDup și TROLL Escape Rooms (vezi sectiunea Contact), cu minim 5 zile lucrătoare înainte de data reprezentației. Indiferent de operatorul de la care decideți să achiziționați biletele, procurarea lor se poate face doar în urma unui telefon în prealabil (programul zilnic al operatorilor de escape-rooms variază în funcție de rezervările din calendarul fiecăruia; un telefon în prealabil vă asigură că va exista cineva la sediul respectiv la data și ora stabilită de comun acord).

Deoarece fiecare reprezentație are un număr minim de participanți, biletele sunt 100% non-refundable.
În cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanți, plătitorii vor fi anunțați, iar biletele achitate vor fi reportate pentru următoarea reprezentație.

Achitarea biletului de intrare în ziua reprezentației / la fața locului nu este posibilă.

Pentru grupurile mari, unde achitarea biletelor este realizată de o singură persoană în numele întregului grup, persoana respectivă va fi contactată de unul din organizatori pentru furnizarea de informații privind structura grupului (împărțire pe sexe, tip de caracter – jovial/timid/competitiv etc.) pentru o alocare cât mai corectă a personajelor pentru fiecare jucător.

Participarea la jocurile Murder Corporation atrage după sine acceptarea regulilor stabilite de organizatori (vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile de Joc înainte de achitarea biletului).

Reprezentatii ”Murder at the Royal Mansion”

22 iunie, ora 19:30 – SOLD OUT
29 iunie, ora 19:30 – SOLD OUT

Reprezentațiile anunțate sunt SOLD OUT. Pentru grupuri de minim 15 jucători care doresc o altă dată de reprezentație în plus față de cele anunțate, vă rugăm să ne contactați.