Murder at the Royal mansion

Data este 19 septembrie 1940, anii de glorie ai visului american, lumea plină de intrigi a celor celor bogați și influenți. Cu două zile în urmă, faimoasa Victoria Royal, una dintre cele mai cunoscute figuri din Austin, Texas, împlinea încununata vârstă de 70 de ani. Împreună cu alte persoane influente, apropiați ai familiei, dar și oameni de afaceri, ai participat la petrecerea aniversară din conacul luxos al Victoriei. Înainte de petrecere însă, Victoria a făcut un anunț șocant: în lumina unor informații aflate de ea, intenționează să-și schimbe testamentul. Vestea i-a îngrijorat pe toți cei prezenți, dovedind – dacă mai era nevoie – că fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Dar lucrurile nu s-au oprit aici… câteva ore mai târziu, trupul Victoriei a fost găsit fără suflare, în bucătăria conacului.

Au trecut deja două zile și poliția este încă departe de găsi criminalul. Tot ce este cunoscut până în acest moment este că asasinul este unul dintre invitații la petrecere. Te afli din nou în conacul victimei, de data aceasta pentru citirea testamentului, alături de toți cei pe care i-ai văzut cu două zile în urmă.

Cine ar fi putut-o asasina? În ce împrejurări s-a petrecut crima? Ce ascund apropiații familiei? Intră în rol, ascultă precizările avocatului, informațiile ofițerului de poliție, află secretele celorlalte personaje, folosește-ți logica și abilitățile de detectiv și deslușește misterul!

Include: finger food, șampanie, răcoritoare, souvenir.
Durata: 3 ore
Limba: română
Dificultate: ••••••••••
Număr de Jucători: minim 15, maxim 26 de jucători. Jocul funcționează însă pe sistemul de teatru; îți poți procura biletul chiar dacă ești singur sau vrei să vii cu o gașcă de câțiva prieteni. Nr. total de jucători se formează din mai multe grupuri mici
Ținuta: costumul și acesoriile specifice personajului tău îți vor fi înmânate la intrare.
Locație: jocul se desfășoară într-un spațiu amplu (casă special amenajată/mansion) – adresa este secretă până în momentul achiziționării biletului
Prețul Biletului: 140 RON / jucător

Renunță la tot ce știai despre un escape-room și așteaptă-te la o experiență nouă, distractivă și memorabilă!

The Great Gatsby Mystery

Long Island, 1922. Te afli în mijlocul uneia dintre fabuloasele petreceri organizate de misteriosul și fascinantul Jay Gatsby. Luxul și opulența te înconjoară la fiecare pas. Ești înconjurat de o mulțime pestriță de oameni, veniți să se distreze, să bea, să danseze, să socializeze și să se bucure de opulența și grandoarea specifică tuturor petrecerilor organizate de Jay. Ca de obicei, simți că ai scăpat de orice griji, toată lumea râde zgomotos, este un iureș continuu…

În mijlocul agitației însă, se aude un zgomot puternic, aidoma unei împușcături. Mulțimea se sperie, muzica se oprește, panica copleșește totul. Cineva țipă… iar feblețea lui Jay, Daisy, este găsită la pământ fără suflare.

În toată agitația creată, Poliția își face apariția rapid și anunță că tuturor celor prezenți le este interzisă părăsirea incintei înainte ca asasinul să fie găsit.

Cine ar fi vrut s-o omoare pe frumoasa Daisy? Ce motiv ar fi putut avea? Și mai ales, cum a reușit să comită îngrozitoarea crimă? Află toate acestea înaintea tuturor!

 

Durata: 2 ore
Limba: română
Include: welcoming drink (șampanie)
Ținuta: accesorii disponibile în locație
Număr de Jucători: minim 15, maxim 35 de jucători